پهنه D در مجتمع بزرگ چیتگر با 5280 واحد مسکونی توسط شرکت عمران آبشار اسپادانا طراحی واجرا می گردد.
برج های این پهنه در 24 طبقه مسکونی و به روش قالب تونلی اجرای می شود. به طور میانگین روزانه 1000 تن بتن جهت اجرای سازه این برج های مسکونی در این پهنه استفاده می شود.
با عرض سلام وخداقوت تقریبا شروع عملیات قطعه e وf با فاصله کمی از هم شروع شدن اما قطعه eپیشذفت خیلی بیشتری داشته به نظر می رسد افزایش سرعت در بلوکf نیز باید مد نظر قرار گیرد که این کار از شرکتی با سابقه درخشان و دارای برنامه اسپادانا دور از انتظار نیست با تشکر
سلام
با تشکر از زحمات و انتشار گزارش های منظم شما که باعث امید و دلگرمی اعضا خواهد شد.
من واحدم را در برج سایه انتخاب کرده ام ولی تاکنون هیچ گونه گزارشی از پیشرفت کار در این برج دریافت نکرده ام.
علت چیست؟
سلام وخداقوت خدمت کارکنان محترم وزحمت کش شرکت عمران اسپادانا مدتیه که گزارش هفتگی پهنه D درپیام رسان ایتا اطلاع رسانی نمی شود ممنون میشیم از فعالیتهای شرکت پرافتخار مطلع بشیم
درود بر شما
چرا نظرات و دیدگاههایی که از کندی پروژه و صرف زمان زیاد را پاک می کنید نمونه این پروژه طی کمتر از دو سال در اول بلوار نیرو زمینی لویزان منازل سازمانی ستاد اجا ساخته شده و کارکنان ساکن هستند. با این پیشرفت اکثر کارکنان سهام خود را می فروشند و افراد غیر نظامی می خرند چون به ارتش اعتماد ولی درآمد کم کارکنان و زمان بر بودن پروژه ها باعث دلسردی و فروش سهام خود می شوند.